Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Fotostudio 9

babyfoto klein

Al het mooie fotomateriaal op deze website is verzorgd door Fotostudio 9

 

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Links

logo facebook
https://www.facebook.com/Jaladverloskundige
logo nieta karsten rondAl het prachtige fotomateriaal dat te zien is op deze website werd verzorgd door professioneel fotografe Nieta Karsten. Wil jij ook je zwangere buik en/of de tederheid van je pasgeboren baby laten vastleggen?  Neem dan contact op via:
http://www.fotostudio9.nl

logo nipt

Over de NIPT onderzoeken

logo buurtzorgkraam

www.buurtzorgkraam.nl

rivm

http://www.rivm.nl
logo de verloskundige
http://www.deverloskundige.nl
logo centrum jeugd en gezin
https://www.centrumvoorjeugdengezin.nl

logo la leche league 2

https://www.lalecheleague.nl/ouders

 

https://www.spiraalplaatsen.nl

 

logo livis ehbo kids
cursus ehbo voor kinderen

logo zeker bevallen

http://www.zekerbevallen.nl

 logo denkdesign

Whatsapp: 06-49100141