Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Hoe bevallen

hoebevallenbaarkruk Middel

 

 

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Hoe bevallen?

Bevallen kan op verschillende manieren en in verschillende houdingen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet wat zoal mogelijk is. 

Baarkruk

Op een baarkruk pers je in een natuurlijke houding (net als op de wc). Het grote voordeel van deze houding is de zwaartekracht die je meehelpt het kindje naar beneden te persen. Hierdoor kan het persen wat sneller gaan dan in een liggende houding. De zuurstofvoorziening naar je baby is optimaal omdat de grote lichaamsslagader in je rug, in tegenstelling tot bij een liggende houding, niet half wordt dichtgedrukt tijdens het persen. Je partner kan achter je op een stoel gaan zitten, om jou optimaal te kunnen steunen. In een weeënpauze kun je dan lekker tegen je partner aanleunen. Als je dit wilt, kun je tijdens het persen in een spiegeltje meekijken zodat je je kindje geboren ziet worden.

Waterbevalling

Jalad heeft veel ervaring met waterbevallingen. Vraag ons gerust naar meer informatie, lees meer via deze link: Badbevalling - of bezoek één van de sites onder de pagina 'Links'.

In bed bevallen

Je mag natuurlijk ook gewoon in bed bevallen! Het kan best zijn dat je vóór het persen wel graag de weeën wilt opvangen op je hurken, op je knieën, onder de douche of in bad. Alle houdingen zijn bespreekbaar! Wij gaan je hier uiteraard bij begeleiden. Ook zul je veel ideeën en informatie opdoen als je een zwangerschapscursus volgt. Wij raden dit dan ook van harte aan.

Houd er overigens altijd rekening mee dat de bevalling uiteindelijk heel anders kan lopen dan je je had voorgesteld. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je uiteindelijk toch liever liggend bevalt, terwijl je vóór de bevalling had bedacht dat je graag op de baarkruk wilde bevallen of dat we je halverwege de bevalling moeten doorverwijzen naar het ziekenhuis vanwege complicaties. Kortom: een bevalling kun je niet sturen, maar natuurlijk wel zo goed mogelijk voorbereiden.