Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Vruchtbaarheid

FST01733 vruchtbaarheid middel

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Ziektes en Soa's

(Erfelijke) ziektes

Het is verstandig om al voor je zwanger wordt eens rond te vragen in de familie of er erfelijke ziekten, aangeboren afwijkingen of stollingsstoornissen zoals trombose of embolieën voorkomen. Dit met name bij jullie ouders, grootouders en broers of zussen. Bij een ernstige erfelijke aandoening in de nabije familie heb je recht op erfelijkheidsonderzoek om te bekijken of jij of je partner drager zijn van deze erfelijke aandoening en hoe hoog het risico is dat je dit doorgeeft aan jullie kind. Ook van stollingsstoornissen is het belangrijk te weten of deze voorkomen. Als je dit zelf hebt en hier niet voor behandeld wordt, kan het bijvoorbeeld tot herhaalde miskramen leiden. In de zwangerschap is een stollingsonderzoek echter minder betrouwbaar. Bij een erfelijke stollingsstoornis in de familie is het dus beter om dit, al voor je zwanger wordt, door de huisarts te laten onderzoeken.

Soa's

Als je ooit een seksueel overdraagbare aandoening hebt gehad, kan het zijn dat je hier minder vruchtbaar door geworden bent. Met name gonorroe en chlamydia kunnen een verkleving van de eileider veroorzaakt hebben. Een Soa kan in sommige gevallen tijdens de zwangerschap worden overgedragen aan het kind en moet dus zo snel mogelijk behandeld worden. Tegenwoordig wordt aan het begin van de zwangerschap bij het eerste bloedonderzoek gescreend op Syfilis, HIV en Hepatitis B. Mocht je het vermoeden hebben dat je een geslachtsziekte hebt of mocht je met (meerdere) personen onbeschermd seksueel contact gehad hebben, dan kun je je huisarts vragen om je hierop te testen.