Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Wanneer bellen?

Als je een uur lang weeën om de 5 minuten hebt en die weeën duren 60 seconden of langer, dan wordt het tijd om je verloskundige te bellen.

10% van de bevallingen begint met het breken van de vliezen. Ineens voelt de vrouw een plens vocht, alsof ze plast zonder daar controle over te hebben. Daarna blijft het steeds een beetje sijpelen, vooral bij hoesten, niezen, opstaan etc. Het is belangrijk om op de kleur van het vruchtwater te letten. Bewaar daarom iets waar vruchtwater in zit zoals een nat slipje, inlegkruisje, maandverband of handdoek zodat wij het zelf ook kunnen controleren.

Als het vruchtwater gekleurd is (geel, groen of bruin), moet je ons direct bellen.

Is het vruchtwater helder/kleurloos (evt. met witte vlokjes of wat roze door een klein beetje bloed) en is het overdag of ’s avonds, bel ons dan meteen om ons dit te laten weten. Is het kleurloos en midden in de nacht en heb je nog niet echt weeën, probeer dan lekker nog wat te slapen en bel ons om 8.00 uur ’s morgens om te vertellen dat je vliezen gebroken zijn. Als je eerder weeën krijgt, bel je natuurlijk eerder. 

Als je op het spreekuur te horen gekregen hebt dat het hoofdje van je kind nog niet ingedaald is en je denkt dat je vliezen gebroken zijn, ga dan liggen en bel ons onmiddellijk, dus ook ’s nachts.

Bel de dienstdoende verloskundige van Jalad (0591-740010 keuze spoed):

  • Wanneer je ongerust bent;
  • de bevalling te vroeg begint. Dat wil zeggen, meer dan 3 weken voor de uitgerekende datum;
  • het vruchtwater groen of bruin kleurt;
  • je helderrood bloedverlies hebt;
  • als je vruchtwater verliest. Is het vruchtwater helder en het hoofdje van je baby ingedaald in je bekken, dan kun je de volgende ochtend bellen. Overdag mag je direct bellen;
  • als je vruchtwater verliest en het hoofdje nog niet is ingedaald in je bekken (dit vertelt de verloskundige je tijdens het spreekuur). Bel dan direct en ga liggen. Wij komen dan bij jou thuis een controle doen;
  • je 1 uur krachtige weeën hebt, met om de 3 tot 5 minuten een lange wee van ongeveer 60 seconden.