Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Pretcho's

pretecho Middel

 

 

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Pretecho maken

Wij bieden voor onze eigen cliënten pretecho's aan voor onderstaand tarieven:

Geslachtsbepaling:

Zijn jullie nieuwsgierig en kunnen jullie niet wachten? Bij ons is het mogelijk om een echo te laten maken om naar het geslacht te kijken. Vanaf 17 wk is het mogelijk om het geslacht te zien. Deze afspraak duurt 15 minuten.
De kosten voor deze echo zijn: € 40,00

3D pretecho:

Deze echo is mogelijk tussen 26 weken-32 zwangerschap. Alle plaatjes (2 en 3D)leggen we vast tijdens de echo en sturen we via email, verloskundige app en/of de HelloMom app naar je toe. Deze afspraak duur 30 minuten.
De kosten voor deze echo zijn: € 80,00


Disclaimer / voorwaarden

 

1. Beperking aansprakelijkheid
Een pretecho heeft als doel om mooie en leuke beelden van uw ongeboren kindje te laten zien en is op geen enkele wijze medisch-diagnostisch. Er wordt dan ook niet gezocht naar afwijkingen, maar mocht de echoscopist het vermoeden hebben een afwijkend echobeeld te zien, zal de echoscopist dit benoemen en zal dit besproken worden met gynaecoloog of huisarts. Wanneer de cliënte dit niet op prijs stelt dan wordt dit door de cliënte kenbaar gemaakt voor aanvang van de echo.
2. Schadelijke effecten
Ondanks jarenlang wetenschappelijk onderzoek zijn tot op heden geen schadelijke effecten bekend aangaande het gebruik van echografieapparatuur. Verloskundigenpraktijk Jalad is niet aansprakelijk voor eventuele schadelijke effecten op de korte of langere termijn in verband met het ondergaan van een echoscopisch onderzoek.
3 Beperking aansprakelijkheid
Wanneer er een uitspraak is gedaan over het geslacht van je kindje, dan is dit nooit 100% zeker. Aan deze uitspraak over het geslacht kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Verloskundigenpraktijk Jalad aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele foutieve beoordeling van het geslacht.
4. Inspanningsverplichting
Onze pretecho’s worden met hoogwaardige apparatuur en met veel zorg uitgevoerd. Ondanks bovenstaande is de kwaliteit van de beeldvorming voor het grootste gedeelte afhankelijk van de ligging en beweeglijkheid van het kindje, de locatie van de placenta en de lichaamsbouw van de moeder. Daarom kunnen wij geen garantie worden geven omtrent de kwaliteit van het beeldmateriaal. Wil de baby echt niet mee werken, dan kunnen wij besluiten om een gratis herhalingsecho aan te bieden. Restituties kunnen niet plaatvinden.
5. Betaling
Betaling geschiedt uitsluitend contant. Pinnen is niet mogelijk.
Bij het niet voldoen aan de betalingsverplichting heeft verloskundigenpraktijk jalad het recht om het verkregen beeldmateriaal in bezit te houden.
6. Annuleren
Annulering door de cliënte dient tenminste 24 uur voor het geplande tijdstip van de afspraak plaats te vinden. Bij een niet tijdige annulering, of het niet verschijnen op de afspraak is verloskundigenpraktijk Jalad genoodzaakt om de kosten van de afgesproken echo volledig in rekening te brengen.
7. Auteursrecht
Verloskundigenpraktijk Jalad heeft de bevoegdheid om gebruik te maken van het verkregen beeldmateriaal voor promotie doeleinden, tenzij de cliënte nadrukkelijk verzoekt om dit niet te doen. Verloskundigenpraktijk Jalad zal het beeldmateriaal anoniem gebruiken.