Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Vruchtbaarheid

FST01733 vruchtbaarheid middel

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Spiraal plaatsen

Spiraal plaatsen bij verloskundigenpraktijk Jalad

Bij ons op de praktijk is het mogelijk om een spiraal te laten plaatsen. Jinke is bevoegd en bekwaam dit te doen. Tijdens de kraambedcontroles die wij de eerste week na de bevalling bij je thuis komen doen, geven wij voorlichting over anticonceptie. Hierbij kan ook informatie worden gegeven over het spiraal (koper of hormoon spiraal). Zes weken na de bevalling vindt er een nacontrole plaats bij ons op de praktijk. Dan wordt nogmaals het onderwerp anticonceptie besproken. Indien je voor een spiraal kiest, dan kan deze tussen 10 en 12 weken na de bevalling worden ingebracht. Voor vrouwen die per keizersnede zijn bevallen is het beter om een 12-14 weken na de bevalling pas het spiraal te laten plaatsen. Voor het inbrengen plannen wij een afspraak bij ons op de praktijk in. Alle benodigdheden voor het plaatsen zijn aanwezig. Je moet alleen zelf het spiraal bij de apotheek ophalen of online bestellen. Hiervoor krijg je een recept van ons. Het spiraal neem je dan zelf mee naar de afspraak. Naast het afhalen van het spiraal bij de apotheek zijn er nog een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Neem 1 uur voor de afspraak een pijnstiller (paracetamol, ibuprofen);
  • neem maandverband mee (een string is wat minder handig);
  • kom met een halfvolle blaas (liever niet leeg).

Na de plaatsing wordt een afspraak gemaakt voor een nacontrole. Deze vinst zes weken na de plaatsing plaats. Tijdens deze nacontrole wordt met behulp van een echo gekeken of de spiraal nog goed op zijn plek zit en kijken we of je geen klachten hebt. Daarna zou je zelf kunnen controleren of de spiraal nog goed zit door te kijken of je de draadjes nog kunt voelen. Natuurlijk kan het spiraal ook door ons verwijderd worden indien het toch niet bevalt, of bij een kinderwens.

Voor een afspraak kan je ook terecht bij ons als je:

* Een spiraal wil laten vervangen,
* Als je nog nooit bent bevallen (nog onder de 18 jaar bent) en toch een spiraal wil proberen,
* Als je orale anticonceptie niet bevalt (de pil) en je informatie over andere mogeljkheden,
* Als je liever niet door een mannelijke zorgverlener geholpen wilt worden.

Kijk ook voor meer informatie over het spiraal op de website www.spiraalplaatsen.nl.