Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Waar bevallen

ziekenhuis Middel

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Waar bevallen?

Veel vrouwen geven de voorkeur aan thuis bevallen. Zo kunnen ze lekker, in hun eigen vertrouwde omgeving, tussen de weeën door nog wat aanrommelen, televisie kijken of nog heerlijk in hun eigen bad of onder hun eigen douche stappen. Andere vrouwen voelen zich veiliger bij het idee dat ze in het ziekenhuis zijn en zullen daar dus beter ontspannen. Persen kan in veel verschillende houdingen. Je kunt niet alleen in bed bevallen, maar ook zittend op een baarkruk, liggend in bad, staand of gehurkt. Jalad begeleidt ook waterbevallingen en verhuurt tevens een opblaasbaar bevalbad. Informeer hiernaar als je dit graag wilt. Aan de hand van een geboorteplan kunnen wij jouw (specifieke) wensen bespreken. Bij de links vind je een geboorteplan dat je in kunt vullen.

 

Indien er geen sprake is van een verhoogd medisch risico, mag je bij Jalad zelf kiezen waar en hoe je wenst te bevallen. Wij bieden 7 dagen per week thuisbevallingen en poliklinische bevallingen aan in verschillende ziekenhuizen, in de houding die je zelf kiest. Kies je voor een ziekenhuisbevalling zonder dat daar een medische reden voor is, dan moet je helaas wel een eigen bijdrage aan het ziekenhuis betalen.

Heb je wel een verhoogd risico, dan kan dat betekenen dat je poliklinisch móét bevallen. We noemen dit dan een medium risk bevalling. Dit houdt in dat je in het ziekenhuis bevalt met één van ons drieën als verloskundige. Wij worden dan geassisteerd door een verpleegkundige van het ziekenhuis. In geval van een medium risk bevalling komt de eigen bijdrage aan het ziekenhuis te vervallen. 

Er zijn ook medische indicaties waarbij wij als verloskundigen de bevalling niet meer mogen begeleiden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een bevalling voor 37 of na 42 weken zwangerschap, een stuitbevalling of een bevalling van iemand met een verhoogde bloeddruk. In dat geval verwijzen wij je naar het ziekenhuis en zal de bevalling onder verantwoordelijkheid van de gynaecoloog plaatsvinden. Ook kan het gebeuren dat we thuis aan de bevalling beginnen en dan toch besluiten om in het ziekenhuis verder te gaan omdat er tijdens de bevalling complicaties optreden. Te allen tijde zullen de veiligheid en gezondheid van moeder en kind het zwaarste wegen.