Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Kraamzorg

kraamzorg jalad Middel

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Hulp bij borstvoeding

hulp bij borstvoeding copy

Buurtzorg Kraam

Wij vinden het heel belangrijk dat jullie een goede kraamtijd hebben en dat de samenwerking tussen kraamverzorgster en verloskundige optimaal is. Zowel tijdens de bevalling als in de kraamperiode is het belangrijk dat kraamverzorgende en verloskundige weten wat zij van elkaar kunnen verwachten en welke protocollen er gehanteerd worden. Daarom werken wij sinds januari 2015 met een eigen kraamzorgteam. 
 
We hebben geweldige kraamverzorgenden bereid gevonden om voor dit team te komen werken. Wij hebben regelmatig werkoverleg, bespreken protocollen en trainen acute situaties, zodat we een optimale samenwerking rond jullie bevalling en kraambed kunnen bereiken en op één lijn zitten.

Dit team is vanaf 1 mei 2018 onder contract bij Buurtzorg Kraam. Wil je profiteren van deze mooie samenwerking, dan kun je je aanmelden via de website www.buurtzorgkraam.nl/aanmelden. Het is handig om dit al snel na de termijnecho te doen. Heb je voorkeur voor een andere organisatie of een kraamverzorgende die jij kent, dan staat het je natuurlijk vrij om je daar aan te melden.